Persoonlijk met een goede prijskwaliteit

Van Hoof zonwering, is de perfecte leverancier voor alles op het gebied van zonwering, raamdecoratie en airconditioning.Voor terrasschermen, uitvalschermen, screens, rolluiken, verandadaken,garagedeuren, markiezen, rolgordijnen, jalouzieen, lamellen, horren enz.enz, bent u bij ons op het juiste adres.

Sinds 2013 hebben wij al de werkzaamheden van Bert Zwijgers overgenomen omdat hij met zijn bedrijf is gestopt.

 

"Niels van Hoof werkt al jaren in de branche en startte samen met zijn vrouw Susan Van Hoof zonwering is gevestigd aan de Weefraam 1, 5051HL Goirle"


Wij richten ons voornamelijk op de particuliere markt en de kleine projectmatige projecten, zoals   t' Heem in Udenhout en Torentjeshoef in Berkel-Enschot. Een groot voordeel van een overzichtelijk eenmansbedrijf, is de persoonlijke, snelle service, zes dagen per week, ook s' avonds. Wij komen naar u toe op de dag en de tijd die u wenst. Een optimale service dus, tegen een altijd scherpe prijs. Daarnaast staan wij garant voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze produkten.

Er is keuze uit een ruim aanbod van zonwering en raamdecoratie in elke stijl...... Voor elke smaak. De laatste trends in kleuren en stoffen.... Maatwerk voor elk raam.... Perfecte installatie...Van Hoof zonwering laat niets te wensen over. Bovendien bieden wij een unieke service.U hoeft niet eerst naar de winkel om u te orieenteren en vervolgens nog een afspraak bij u thuis te maken voor het opmeten. Van Hoof zonwering komt direct al bij u thuis, om daar te bekijken welk type zonwering in uw situatie het beste is. Aan de hand van allerlei boeken en stalen, kunt u bij u thuis uit een ruim assortiment de gewenste stijl en kleur uitkiezen.

Regelmatig zijn er interessante actieproducten, zoals schermen in het voorjaar en de zomer en rolluiken in het najaar en in de winter.

Bent u geïnteresseerd , wilt u advies of graag meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.