Persoonlijk met een goede prijskwaliteit

Veranda zonwering

Wanneer u kiest voor het plaatsen van een veranda kan dit uw woongenot vergroten, en dat niet alleen in de zomer, maar ook in de andere jaargetijden. De vele voordelen die een veranda u biedt zijn onder andere dat u nu langer de mogelijkheid hebt om te genieten van het buitenleven, want ook wanneer het regent hebt u de mogelijkheid om toch buiten te zitten.

 

“Een veranda is niet alleen een sieraad voor uw woning maar beschermd ook uw kostbare tuinmeubelen en kussens tegen regen, zowel zomers als ‘s winters.”

 

De veranda’s die door ons worden geleverd, zijn vervaardigd van geheel onderhoudsvrije materialen, en zorgen voor veel minder onderhoud en voor minder schoonmaken van de ramen en het schilderwerk van uw huis. De veranda’s worden speciaal op maat gemaakt, met de beste

kwaliteitsmaterialen, er is dus voor elke wens een oplossing. De standaardkleur is Ral 9001 (crème wit).  Indien u geïnteresseerd bent in een veranda, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan een op maat gemaakte aanbieding doen. Helaas is het niet mogelijk om via de website een prijsopgaaf op te maken. Voor een passende offerte neem contact met ons op.